Σύνδεση/Εγγραφή

Αναζήτηση Κράτησης

VIP TRANSFER

... υψηλού επιπέδου υπηρεσίες VIP

H Dose Rental Ε.Ε. αναλαμβάνει με απόλυτη διακριτικότητα τη μεταφορά κάθε σημαντικού προσώπου (VIP) από οποιαδήποτε σημείο εσείς επιθυμείτε, εξασφαλίζοντάς σας πολυτέλεια και ασφάλεια.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση ενός ιδιαίτερα απαιτητικού κοινού και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό.


ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

Πρωτοτυπήστε την ημέρα του γάμου σας και προχωρήστε στην ενοικίαση ενός πολυτελούς και ιδιαίτερου οχήματος σε προσιτή τιμή.

Με αίσθημα ευθύνης για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας προσφέρει άριστες υπηρεσίες ικανοποιώντας κάθε σας αίτημα με απόλυτη προσοχή.

Θα είναι χαρά για εμάς να συζητήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας, και να φροντίσουμε ώστε να γίνει ακόμα πιο όμορφη και ξεχωριστή για εσάς η συγκεκριμένη ημέρα.

Όλα τα οχήματα της εταιρείας είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση με οδηγό για τις παρακάτω ενέργειες:

  • Μεταφορά την ημέρα του Γάμου στο χώρο της Τελετής & της Δεξίωσης
  • Φωτογράφηση Γάμου “Pre Wedding”
  • Φωτογράφηση Γάμου “Next Day

Το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας είναι έτοιμο να ανταποκριθεί με αξιοπιστία σε κάθε σας αίτημα, άμεσα και με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας για εσάς τις καλύτερες συνθήκες της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας εξυπηρετήσουμε.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

H Dose Rental Ε.Ε. δημιουργήθηκε για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

   Ιερού Λόχου 3, Βριλήσσια
152 35 Αθήνα

   +30 210 803 35 73

   www.dosecars.gr

   info@dosecars.gr

FOLLOW US

Βρείτε μας στο