Σύνδεση/Εγγραφή

Αναζήτηση Κράτησης

Όροι Ενοικίασης Dose Rental Ε.Ε.:

Εγγύηση Ενοικίασης Οχήματος:

Ο ενοικιαστής απαιτείται να καταβάλει στην αρχή της μίσθωσης του κάθε οχήματος εγγύηση με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή με τραπεζική μεταφορά. το ποσόν της εγγύησης είναι:
Για τις κατηγορίες:
*Μίνι*, *Μικρό - Μεσαίο*, *Μεσαίο*, *Οικογενειακό* στα 300,00€ και *SUV- Τζίπ* στα 400,00€ και *Mini Bus*, *Mini Van* στα 500,00€

Τρόπος πληρωμής:
ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ
Ο ενοικιαστής μπορεί αν επιθυμεί να προσκομίσει χρεωστική - πιστωτική κάρτα/debit card (AmericanExpress, Master Card, Visa, Discover) αποδεκτή από την Dose Rental Ε.Ε. ως εγγύηση της ενοικίασης.
Το εκτιμώμενο ποσό ενοικίασης θα πρέπει να εγκριθεί από την χρεωστική / πιστωτική κάρτα κατά την στιγμή της ενοικίασης.

Ηλικία Οδηγού:
Η ελάχιστη ηλικία οδηγού για την ενοικίαση οχήματος είναι 24 ετών ( 3 έτη άδεια οδήγησης ).
Για τις κατηγορίες:
CP, CAP, DP, DAP, DSP, DASP, E, EA, ES, EAS, EAP, FP, FAP, F7P, F7AP, F9P, F9AP,
GP, GAP, G7AP, G4, GA4, G4P, GA4P, G74, G7A4, G7A4P, H, HA.HP, HAP
ελάχιστη ηλικία του οδηγού είναι τα 25 έτη ( 4 έτη άδεια αδήγησης ) για *SUV - Τζίπ*, *Mini Bus*.
Η μέγιστη ηλικία του οδηγού είναι τα 65 έτη.

Άδεια οδήγησης:
Απαιτείται κατοχή πλήρους Ευρωπαϊκής ή Διεθνούς Άδειας οδήγησης που να είναι έγκυρη και αναγνωρισμένη από την Ελληνική νομοθεσία, να έχει αποκτηθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν την έναρξη της ενοικίασης, να βρίσκεται σε ισχύ κατά την διάρκεια της ενοικίασης και μέχρι την ολοκλήρωση της.

Περιορισμοί Συνόρων:
Τα οχήματα δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να περάσουν τα Ελληνικά σύνορα παρά μόνο κατόπιν συνεννόησης και έγγραφης έγκρισης της Dose Rental Ε.Ε..

Μεταφορά με πλοίο:
Μόνο κατόπιν συνεννόησης και έγκρισης της Dose Rental Ε.Ε..
Δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια τυχόν ζημιές που θα προκληθούν στο όχημα κατά την μεταφορά του.

Κρατήσεις:
Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται με κριτήριο την κατηγορία και όχι κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας ή αδυναμίας πραγματοποίησης μιας επιβεβαιωμένης κράτησης η Dose Rental Ε.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει στο πελάτη αυτοκίνητο ίδιας ή μεγαλύτερης κατηγορίας χωρίς όμως περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση του πελάτη-ενοικιαστή.

Ακυρώσεις κρατήσεων:
Η ακύρωση της κράτησης πρέπει να γίνει τουλάχιστον 2(δύο) ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της ενοικίασης του οχήματος.
Σε περίπτωση ακύρωσης της ενοικίασης σε λιγότερο από 2(δύο ημέρες) πριν την προγραμματισμένη έναρξη ενοικίασης του οχήματος δεν θα επιστραφεί κανένα χρηματικό ποσό.

Επιπλέον οδηγός:
Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση

Παιδικό κάθισμα-Σύστημα πλοήγησης:
Η χρέωση για παιδικό κάθισμα είναι στα 5 ευρώ ανά ημέρα συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ με μέγιστη χρέωση τα 50 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Η χρέωση για GPS είναι στα 7 ευρώ ανά ημέρα συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ με μέγιστη χρέωση τα 50 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Η χρέωση για αλυσίδες χιονιού είναι στα 5 ευρώ ανά ημέρα συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ με μέγιστη χρέωση τα 50 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Χιλιόμετρα:
Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν χιλιόμετρα κατόπιν συνεννόησης.

Καύσιμα:
Ο ενοικιαστής οφείλει να επιστρέψει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου που το παρέλαβε. Σε περίπτωση παραλαβής του αυτοκινήτου με λιγότερη ποσότητα καυσίμου ο ενοικιαστής επιβαρύνεται τη διαφορά.
Καμία επιστροφή χρημάτων δεν δίνεται αν το αυτοκίνητο επιστραφεί με περισσότερα καύσιμα απ’ ότι παρελήφθη.

Οδική Βοήθεια:
Παρέχεται 24ωρη οδική βοήθεια. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας θα σας δοθούν κατά την παραλαβή του οχήματος.

Παράδοση – παραλαβή του αυτοκινήτου:
Οι παραδόσεις και οι παραλαβές των οχημάτων γίνονται κατόπιν συνεννόησης.
Οι παραδόσεις και οι παραλαβές αυτοκινήτων εντός πόλεως (εκτός σταθμού) έχουν επιβάρυνση 25 ευρώ.
Οι παραδόσεις και οι παραλαβές εκτός ωρών λειτουργίας έχουν επιβάρυνση 25 ευρώ.

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα: 9:00 π.μ.–5:00 μ.μ. Τρίτη: 9:00 π.μ.–5:00 μ.μ. Τετάρτη: 9:00 π.μ.–5:00 μ.μ. Πέμπτη: 9:00 π.μ.–5:00 μ.μ. Παρασκευή: 9:00 π.μ.–5:00 μ.μ. Σάββατο: 9:00 π.μ.–5:00 μ.μ. Κυριακή: Κλειστά

Κλήσεις-Πρόστιμα-Παραβάσεις-Ατυχήματα:
Οι κλήσεις και τα πρόστιμα από διοικητικές παραβάσεις επιβαρύνουν αποκλειστικά και εξ΄ ολοκλήρου τον ενοικιαστή. Σε περίπτωση προστίμου από τροχαία παράβαση ή ατυχήματος υπαιτιότητας του ενοικιαστή υπάρχει επιπλέον χρέωση 20 ευρώ πλέον Φ.Π.Α για κάλυψη διαχειριστικών εξόδων.

Ασφάλειες – ασφαλιστικά πακέτα:
Ο ενοικιαστής συμφωνεί ότι όλες οι ασφαλιστικές καλύψεις παρέχονται από την εταιρεία που τις παρέχει και όχι την Dose Rental Ε.Ε..
Η ευθύνη για ζημιές που υπερβαίνουν την ασφαλιστική κάλυψη επιβαρύνουν τον ενοικιαστή του οχήματος.
Απαραίτητη φυσικά προϋπόθεση είναι η συμμόρφωση με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Επίσης δεν καλύπτονται από οποιαδήποτε ασφαλιστική οι ζημιές στα ελαστικά, οι ζημιές στο κάτω μέρος του οχήματος, καθώς και οι κλοπές προσωπικών αντικειμένων.

Κάλυψη προς τρίτους:
Τα οχήματα είναι ασφαλισμένα έναντι τρίτων για υλικές ζημιές εξαιρουμένων του οδηγού και των επιβατών καθώς και του οχήματος της Dose Rental Ε.Ε..
Δεν καλύπτει ολική η μερική κλοπή του οχήματος.
Δεν καλύπτει Θάνατο ή σωματικές βλάβες του οδηγού του οχήματος.
Το κόστος του συγκεκριμένου ασφαλιστικού πακέτου συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης.

Μικτή Ασφάλεια CDW με ποσό απαλλαγής:
Ο ενοικιαστής επιλέγοντας την ασφάλεια αυτή απαλλάσσεται της ευθύνης για οποιαδήποτε ζημιά του αυτοκινήτου με ποσό απαλλαγής ευθύνης 700 ευρώ ανά ατύχημα, για τις κατηγορίες A, AA, B, BA, C, CS, CA, CAS, D, DS, DA, DAS.
Με την επιπλέον επιβάρυνση των 5 ευρώ ανά ημέρα ενοικίασης.
Με ποσό απαλλαγής ευθύνης 1200 ευρώ ανά ατύχημα, για τις κατηγορίες AP, AAP, BP, BAP, F, FA, F7 , F7A, F9, F9A, G, GA, G7, G7A με επιβάρυνση 5 ευρώ ανά ημέρα ενοικίασης.
Με ποσό απαλλαγής ευθύνης 1200 ευρώ ανά ατύχημα, για τις κατηγορίες CP, CAP, DP, DSP, DAP, DASP, E, ES, EA, EAS, EAP, FP, FAP, F7P, F7AP, F9P, F9AP, GP, GAP, G7P, G7AP, G74, G4, GA4, G4P, GA4P, G7A4, G7A4P, H, HA, HP, HAP με επιβάρυνση 10 ευρώ ανά ημέρα ενοικίασης.

Μικτή ασφάλεια FDW χωρίς ποσό απαλλαγής:
Ο ενοικιαστής επιλέγοντας την ασφάλεια αυτή απαλλάσσεται πλήρως της ευθύνης για οποιανδήποτε ζημιά του αυτοκινήτου και δεν χρεώνεται καθόλου ποσό απαλλαγής.
Το κόστος του συγκεκριμένου ασφαλιστικού πακέτου ανέρχεται για τις κατηγορίες A, AA, B, BA, C, CS, CA, CAS, D, DS, DA, DAS με 8 ευρώ ανά ημέρα ενοικίασης και για τις κατηγορίεςAP, AAP, BP, BAP, CP, CAP, DP, DSP, DAP, DASP, E, ES, EA, EAS, EAP, F, FA, FP, FAPF7, F7A, F7P, F7AP, F9, F9A, F9P, F9P, F9AP, G, GA, GP, GAP, G7, G7A, G7P, G7AP, G74, G4, GA4, G4P, GA4P, G7A4, G7A4P, H, HA, HP, HAP με 15 ευρώ ανά ημέρα ενοικίασης.

Εξαιρέσεις:
Οι χρεώσεις για οποιαδήποτε από τις ζημιές που αναφέρονται παρακάτω θα επιβαρύνουν τον πελάτη ανεξαρτήτως αν έχει αποδεχθεί τις CDW ή FDW:
Ζημιές στα ντουλάπια του οχήματος, ζημιές στις κλειδαριές, καθώς και η απώλεια ή ζημιές στα κλειδιά του οχήματος, εξαιρετικά βρώμικο εσωτερικό , ζημιές στις εσωτερικές ταπετσαρίες, ζημιές που προκλήθηκαν από λανθασμένο τύπου καυσίμου, ζημιές σε παιδικά καθίσματα, απώλεια ρεύματος (μπαταρίας) από αμέλεια.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

H Dose Rental Ε.Ε. δημιουργήθηκε για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

   Ιερού Λόχου 3, Βριλήσσια
152 35 Αθήνα

   +30 210 803 35 73

   www.dosecars.gr

   info@dosecars.gr

FOLLOW US

Βρείτε μας στο